Head2
Jazz&Blues

8. Jazz &Blues Festival in Šibenik

09/07/2014 by Daniel No Comment

17.07.2014.
Amira Medunjanin trio

‘Bosanska Billie Holiday’, pjevačica koja je jedinstvenom interpretacijom sevdalinki od 2003., kada je objavljen njezin prvijenac ‘Rosa’, postala hvaljena i obožavana u cijeloj Europi. Amira iza sebe već ima i rasprodan Lisinski i (+)
Ian Siegal & Mike Sponza

Prvi Britanac, Drugi Talijan, obojica ponajbolji, višestruko nagrađivani i utjecajni europski blues gitaristi, pjevači i skladatelji. Ian Siegal izvorište svoje inspiracije našao u izvornom bluesu, a posljednje dvije godine osvajao je British Blues Awards (+)
18.07.2014.
Big Band Požega

Dvadesetak glazbenika, profesora Glazbene škole Požega i njihovih učenika te članova Gradske puhačke glazbe Trenkovi panduri. Postoje tri godine, sviraju popularne skladbe u jazz obradama, a trenutačno se (+)
Pannonia Project

Jazz sastav basista Vlade Samardžića djeluje od 2006., a široj se publici predstavio prije četiri godine albumom „The Bridge“. (+)
19.07.2014.
DalMotion jazz project by Jan Pele

DalMotion je autorski jazz projekt Jana Ivelića – Pele, 35-godišnjeg bubnjara iz Splita koji je surađivao i aktivno svirao s Dinom Dvornikom, TBF-om, Oliverom Dragojevićem, fusion grupom Waveform i mnogim drugima. Pjesme su (+)
Vlatko Stefanovski trio

Jedan od najpoznatijih svjetskih jazz/rock gitarista prvi put gostuje na OFF festivalu. S Leb i sol je objavio 13 albuma, a u zadnjih dvadeset godina snima s Triom, (+)

About Author

Daniel
  •